Život pun preokreta
0

Iako su mnogi mislili da neće, Britney Spears je doživjela 30

Sarajevo-x.com
Kada se vratimo nekoliko godina unazad i sjetimo se spotova koji su se vrtjeli na MTV-u među kojima su bili i oni od Britney Spears, teško je povjerovati da je već prošlo toliko vremena. Simpatična djevojčica koja je tada pjevala "Hit Me Baby One More Time" danas je napunila 30 godina.

Od tada se mnogo toga dešavalo u njenom životu, od uspona kada je bila među najsjajnijim zvijezdama Hollywooda do potpunog kraha i u karijeri i u privatnom životu. Mnogi su bili skloni povjerovati da će Britney prije završiti kao Amy Winehouse nedavno, nego da će napuniti 30.

No, nakon svega bivša tinejdžerska zvijezda se digla na noge i ponovo osvaja publiku širom svijeta.

Sjetit ćete se i fotografija na kojima smo pjevačicu vidjeli obrijane glave, uplakanu i potpuno zapuštenog izgleda, izvještaja žute štampe kada se borila za starateljstvo nad svojom djecom, pa do poljupca sa Madonnom. Sve je to danas iza nje. Da je ponovo potvrdila status zvijezde danas se pokazalo i na Twitteru gdje su joj mnoge druge slavne ličnosti čestitale rođendan poput Christine Aguilere, Miley Cyrus, Justina Biebera, Ellen DeGeneres, Rihanne i mnogih drugih.