Po uzoru na McAdams
10

I Hilary Duff objavila fotografiju na kojoj pomoću pumpe izdaja mlijeko

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Američka pjevačica i glumica Hilary Duff je po uzoru na model Rachel McAdams nedavno na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako pomoću pumpe izdaja vlastito mlijeko.

Prošlog mjeseca Rachel McAdams šokirala je internet svojim editorijalom za magazin Girls Girls Girls u kojem se vidi kako ova glumica i model izdaja mlijeko pomoću pumpe.

Bio je to šik i osnažujući trenutak za majke širom svijeta, pa čak i za slavne osobe kao što je Hilary Duff koja je nedavno dočekala svoje drugo dijete i koja je odlučila da napravi remake fotografije čiji je autor Claire Rothstein.

S kapom za tuširanje na glavi, bijeloj košulji i jakni Hilary Duff sjedi na krevetu i poput Rachel McAdams pomoću pumpe izdaja vlastito mlijeko.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Da li ovo radim kako treba?", stoji u opisu fotografije objavljene na Instagram profilu Hilary Duff.

Naime, Duff je u oktobru prošle godine sa svojim suprugom Metthewom Komom dobila djevojčicu kojoj je dala ime Banks, a također ima i šestogodišnjeg sina Lucu s bivšim suprugom Mikeom Comrijem.

Dok neki osuđuju ovaj pomalo bizaran trend koji je sve učestaliji među poznatim ličnostima, veliki broj žena ističe kako je ovo pravi način da se pokaže žrtvovanje majki za svoju djecu.