Podrška pred nastup
102

Hurem snimila video za Severinu, obećala da će doći na naredni koncert

L. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina posljednjih dana ima pune ruke posla, vrijedno radi na promociji svoje koncertne turneje i priprema se za nastup u Beogradu. Njena prijateljica, turska glumica Meryem Uzerli poslala joj je posebnu video poruku koju je oduševljena pjevačica zatim podijelila na svom Instagramu.

Severina će večeras nastupiti u Štark Areni u Beogradu u okviru svoje regionalne turneje "The Magic Tour" koju je započela u Splitu 16. novembra ove godine. Da pjevačica ima veliku podršku svojih kolega dokazao je i video koji je objavila na svoj Instagram profil, a koji je pregledan više od 90.000 puta. Snimila ga je glumica koja je utjelovila slavnu Hurem, lika o kojem je Severina 2013. godine snimila pjesmu.

"Zdravo draga Severina, u vozu sam pa moram pričati tiše. Mnogo sam željela da budem na tvom večerašnjem koncertu u Beogradu, ali ne mogu doći jer ću naredna 24 sata provesti s kćerkom i roditeljima. Izvinjavam ti se radi toga, nadam se da ćemo se vidjeti u budućnosti, radujem se tome. Šaljem ti mnogo poljubaca i sreće na koncertu. Šaljem ti ljubav, idući put ću doći", rekla je Uzerli.

Severina je u opisu videa napisala: "Moja lijepa Hurem, volim te puno", a njeni fanovi su oduševljeno komentarisali postavljeni video.