Izazovno izdanje
11

Humanitarni događaj u Mexico Cityju: Svi pogledi usmjereni u dekolte Eve Longorije

E. Sk.
Slavna glumica Eva Longoria nekoliko puta proglašena je najljepšom ženom na svijetu. Ovu titulu potvrdila je još jednom kada se u vrlo izazovnom izdanju pojavila na humanitarnom događaju koji je priredila organizacija The Global Gift Foundation u Mexico Cityju.

Svi pogledi bili su usmjereni upravo prema lijepoj Longoriji i njenom dekolteu koji je istaknula u prvi plan. Glumica koja se proslavila ulogom Gabrielle u "Kućanicama" s razlogom je bila među najzapaženijim zvanicama na humanitarnom događanju Global Gift Foundation.

Hrabar stajlingom, haljinu dubokog dekoltea potpisuje dizajnerica Monique Lhuillier. Odličan make up i dobra frizura lijepo su zaokružili ovaj besprijekorni stajling 44-godišnje glumice i producentice koja je prošle godine prvi put postala mama dječaka Santiaga.

Ljepotica rođena u Teksasu još jednom je bila kraljica večeri. Inače, otkrila je da se nakon poroda u formu vratila zahvaljujući dobro osmišljenoj kombinaciji prehrane i redovnim vježbama.

"Pilates, joga i puno trčanja, to me zabavlja i opušta, ali nažalost, to toliko ne jača mišiće kao što se mnogima možda čini. Moja nutricionistica uputila me u teretanu i naredila mi da radim teške vježbe" otkrila je glumica.