Treća sreća
44

Hulk Hogan (70) oženio se 25 godina mlađom partnericom pa poručio: Moj život počinje sada

L. R.
Hulk Hogan i Sky Daily (Foto: Instagram)
Hulk Hogan i Sky Daily (Foto: Instagram)
Nekadašnja glumačka i hrvačka zvijezda Hulk Hogan (70) u petak se oženio sa svojom partnericom Sky Daily (45), a ceremonija vjenčanja održala se na Floridi.

Naime, Hoganu je ovo treći brak, a kako pišu mediji oženio se na intimnoj ceremoniji u baptističkoj crkvi Indian Rocks Clearwateru na Floridi uz prisustvo najbližih članova porodice.

Nedugo nakon toga, Hogan je podijelio i dio atmosfere s vjenčanja i pripreme, a usput se zahvalio i svima koji su zaslužni za organizaciju vjenčanja.

"Moj život počinje sada", poručila je 70-godišnja zvijezda ispod objave.

Hogan je nosio crno odijelo s jednostavnom bijelom košuljom, dok je na glavi nosio crnu maramu. Njegova izabranica Sky Daily odlučila se za dugu bijelu vjenčanicu bez naramenica, a na videu je moguće vidjeti i nakit koji je nosila.

Par je razmijenio prstenje kako bi uveličao nezaboravan dan, a kako je izvor za medije naveo, prstenje je procijenjeno na 500.000 dolara.

"Bilo je to skromno vjenčanje. Niko od njih nije želio pretjerivati, samo malu zabavu sa svojim najbližima i najdražima kako bi izjavili svoju ljubav i predanost jedno drugom", rekao je izvor blizak paru.

Daily Sky je inače Instruktorica joge koja je u vezi s Hulkom Hoganom više od godinu dana. On je prije nje imao dva braka. Prvi put se oženio s televizijskom zvijezdom Lindom Claridge 1983. godine, gdje su dobili kćerku Brooke i sina Nicka. Razveli su se 2007. godine. Tri godine kasnije, Hogan se vjenčao s Jennifer McDaniel, a razveli su se 2021. godine.