Nemoguća misija?
0

Hugh Hefner želi skinuti Kate Winslet u Playboyju

Sarajevo-x.com
Hugh Hefner, kojem zavide muškarci širom svijeta, rado bi volio vidjeti novopečenu oskarovku Kate Winslet na stranicama kultnog magazina za muškarce.

Prema pisanju britanskog Metroa, osnivač Playboy carstva opisao je zvijezdu filmova "The Reader" i "Revolutionary Road" kao "jednu od najseksipilnijih slavnih žena danas", uz vrckavu Scarlett Johansson, hollywoodsku supermamu Angelinu Jolie i bivšu članicu megapopularne britanske grupe "Spice Girl" Victoriju Beckham.

"Nema sumnje da smo zainteresirani da je vidimo na stranicama Playboyja", otkrio je 82-godišnji Hefner, koji iza sebe ima dva propala braka.

"Ovo je konkurentsko tržište, mnogo više nego što je bilo ranije, stoga bi Kate Winslet bila i više nego dobrodošla na našim stranicama", prokomentarisao je veliki zavodnik koji je trenutno u ljubavnoj vezi s 19-godišnjim identičnim blizankama Karissom i Kristinom Shannon.

Medijski mogul je još izjavio kako bi pred objektivom Playboyjevog fotografa volio vidjeti britanske pop zvijezde Lily Allen i Cheryl Cole, te dodao kako je članica grupa "Girls Aloud" ipak privlačnija od 23-godišnje Lily.

Obožavatelji Kate Winslet sasvim sigurno se nadaju da će Hefner uspjeti skinuti ovu britansku glumicu, jer ih je prošle sedmice razočarala odlukom da više nikada neće naga paradirati za neku filmsku ulogu.