Gostovao u njenoj emisiji
251

Hrvatska voditeljica iznenadila Dinu Merlina: Odakle vam ti stihovi?

I. S.
Foto: Instagram/antoniacosicc
Foto: Instagram/antoniacosicc
Voditeljica HRT-a Antonia Ćosić je u svoju emisiju "U fokusu" pozvala legendarnog Dinu Merlina, a na početku intervjua ga je itekako iznenadila.

"Dobar dan, poštovani gledatelji. Započinjemo stihovima: 'Još samo malo i ljeto će proći i nikada više ja neću ti doći da se divim ljepoti i sjaju tvoje kose, da me ludi vali samo tebi nose.' To su prvi stihovi pjevača koji je u sljedećih 40 i nešto godina, nakon što je napisao ove stihove, napisao hit singlove, hit albume, rasprodao stadione i arene. Ove jeseni je rasprodao i četiri zagrebačke arene", započela je.

@antoniacosicc Za sve koji su me pitali, evo čime sam iznenadila Dinu Merlina 🤗🥰 što misliš, kako se njemu svidjelo iznenađenje? 💛 @Dino Merlin “U fokusu” na @HRT ♬ Moj Je Život Švicarska - Dino Merlin

Dodala je da im je čast i zadovoljstvo imati u fokusu pjevača, kantautora, definitivno muzičku zvijezdu ovih prostora - Dinu Merlina.

"Dobar vam dan, dobrodošli", kazala mu je.

"Dobar dan, bolje vas našao. Prvo mi morate reći odakle vam ti stihovi jer sam ih ja stvarno napisao i ne sjećam se da sam ih ikad publikovao", zanimalo je Merlina.

Ovaj isječak iz emisije je u manje od 24 sata prikupio više od 500.000 pregleda na TikToku, a mnogi su pohvalili Antoniju zato što se jako dobro pripremila za intervju.

Ona je zatim objasnila kako je ove stihove pronašla u Al Jazeerinom dokumentarcu "Sredinom" koji govori u Merlinovom životu i bogatoj karijeri. Objavljen je prije šest godina.

"Treba uvijek dobro istraživati i pripremiti se za gosta.To je i znak poštovanja prema gostu u emisiji", između ostalog je kazala.