Burna svađa
38

Hrvatska poduzetnica o Nikolini Pišek: Kod nje plastične operacije uzrokuju amneziju

I. S.
Foto: Pixsell/Davor Puklavec
Foto: Pixsell/Davor Puklavec
Hrvatska poduzetnica Borna Kotromanić komentarisala je voditeljicu Nikolinu Pišek, s kojom je već neko vrijeme u svađi.

Naime, Borna je nakon smrti Nikolininog supruga Vidoja Ristovića na Instagramu napisala: "Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov pa nije mogao ni Nikolini."

Poduzetnica je u više navrata navela da je Vidoje flertovao s njom te objavila poruke koje joj je slao. Nikolina se nedavno u emsiji "U povjerenju by Neven Ciganović" osvrnula na njihovu svađu te navela da njih dvije nikada nisu bile prijateljice.

"Meni je grozno pričati o toj osobi jer je ona toliko nebitna u mom životu oduvijek bila i sada je. Prvo je bila nebitna jer ja tu ženu ne poznajem, tako da je ovo još apsurdnije. Njen napad na mene, gdje se ona postavlja u situaciju da ona poznaje moju porodicu, mene i mog supruga... Ja njen broj nemam niti sam ikad imala niti sam joj bila kod kuće", rekla je.

Dodala je da naprosto postoje neke osobe koje su željne pažnje javnosti iz nekog razloga.

"One žude za nekim tako javnim priznanjem pa se onda naprosto kače na situacije koje su u tom trenutku popularne. Ja ne znam kako bi to drugačije opisala. Ja s njom nemam komunikaciju. Sve je lijepo civilizirano posloženo u rukama advokata", kazala je Nikolina.

Screenshot: Instagram/bornakotromanic
Screenshot: Instagram/bornakotromanic

Borna je odlučila na Instagramu reagovati na ono što je Nikola kazala u spomenutoj emisiji Nevena Ciganovića. Naime, objavila je njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Kod Nikoline Pišek plastične operacije imaju jedinstvenu nuspojavu, uzrokuju amneziju - postalo je jasno nakon intervjua s Nevenom Ciganovićem."