Njihov najsretniji dan
196

Hrvatska atletičarka Sandra Perković se udala za trenera Edisa Elkasevića

I. S.
Foto: Čitatelj Jutarnjeg lista
Foto: Čitatelj Jutarnjeg lista
Hrvatska atletičarka Sandra Perković se danas udala za svog dugogodišnjeg partnera, trenera Edisa Elkasević.

Vjenčanju u Zagrebu su prisustvovali samo njihovi bliski prijatelji i članovi porodice. Čitatelj Jutarnjeg lista je zabilježio djelić atmosfere.

Mladenka je odabrala vjenčanicu ukrašenu čipkom. Odlučila se za naglašenu šminku i podignutu frizuru.

Foto: Čitatelj Jutarnjeg lista
Foto: Čitatelj Jutarnjeg lista

Sandra i njen Edis su se upoznali kada je ona imala 15 godina. Jednom prilikom je kazala kako se u njega zaljubila tek nekoliko godina kasnije, kada je imala 21 godinu.

"Mislim da je naša dugogodišnja veza bez incidenata pokazala da smo jako dobar par i da jednostavno funkcionišemo. Edisa ne možeš ne voljeti. Velika je podrška, vođa na treningu, dobar trener i u svom je poslu veoma odgovoran, a opet samozatajan. Ja sam sportaš, promotor, lice koje mora biti viđeno, a on je, 'ajmo reći 'čovjek iz sjene' i toga se drži", kazala je ranije.

Osim toga, navela je da trenutno nije spremna za ulogu majke.

"Ne bih željela da mi dijete bude bijeg od nečega, iako znam da su djeca nešto najljepše što se može dogoditi. Veselim se tome i želim to doživjeti minimalno jedanput, ali opet mislim da nisam trenutno spremna, da nisam rekla sve što sam htjela, a kada dođe trenutak, želim sa zadovoljstvom reći: 'Sada je dosta, želim postati majka, želim se okrenuti nečemu drugom.' Ne želim se za deset godina pitati kako bi bilo i šta je moglo biti. Treba živjeti u trenutku, treba živjeti u osjećaju, ne treba se opterećivati ničim", ispričala je.