Gledatelji nezadovoljni
98

HRT se oglasio nakon gostovanja Lepe Brene: Nažalost, iskoristila je naš poziv

D. J.
Screenshot: HRT/Facebook
Screenshot: HRT/Facebook
Lepa Brena nedavno je gostovala u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma", a njezin nastup izazvao je lavinu negativnih komentara.

Naime, mnogim gledateljima nije se svidjelo što je Brena iskoristila ovu priliku da izreklamira svoj najnoviji modni brend, čarape iz kolekcije Lady B.

Dok je pjevačica nekoliko minuta pričala o čarapama, voditeljica Iva Šulentić nije je ni u jednom trenutku zbog toga zaustavila nego se samo smiješila, što je zasmetalo gledateljima.

O svemu se oglasio i HRT i urednica emisije Elizabeta Biočina.

"Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njezinim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njezina pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njezinog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. No, unatoč toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda", poručili su s HRT-a, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dio u kojem je Brena hvalila svoje čarape izrezan je iz emisije.