Ima brojne zamjerke
122

Houdek kritikovao organizaciju dočeka Vatrenih: Niko se nije sjetio dovesti Ćiru na pozornicu

I. S.
Foto: Pixsell/Tomislav Miletić
Foto: Pixsell/Tomislav Miletić
Pjevač Jacques Houdek kritikovao je organizaciju dočeka nogometne reprezentacije Hrvatske u Zagrebu. Na svojoj Facebook stranici naveo je sve ono što smatra velikim propustima, koji se nisu smjeli dogoditi.

"Doček naših veličanstvenih Vatrenih, na našu veliku žalost, debakl. Sveopće revanje i haos. Gdje je nestao sadržaj? Gdje je koncept, režija, emocija? Voditelji iritantni, nevjerojatno nešto... Višesatno urlikanje. Sve se svelo na buku i kaos. Gdje su kockice na koje smo tako ponosni, kao vizualni identitet?", napisao je.

Također smatra da je trebao biti prikazan film koji bi povezao uspjeh hrvatske reprezentacije 1998., 2018. i 2022. godine. Dodao je da su Vatreni zaslužili mnogo više.

"Čujem evo da je u publici na trgu bio i legendarni Ćiro Blažević... U publici? Zaista? Niko se nije sjetio tog velikog čovjeka dovesti na pozornicu da kaže par riječi? Nakon što je gospodin Dalić onako predivno i ganutljivo posvetio bronzu Ćiri... Pa kaj je z glavama? Šteta. Velika šteta! Vatreni, vi ste naš ponos! Hvala! Vaš uspjeh ostaje zapisan zauvijek! Sve ostalo je ionako nebitno. No, bitno je reći istinu! Hrvatska iznad svih", naveo je.

Nakon toga se osvrnuo na finale takmičenja Supertalenta. Nadao se da će "pobijediti onaj kuruzer kojeg jedna članica 'stručnog' žirija obožava i tako otvoreno protažira".

"Pa toga nema ni na najamaterskijem festivalu kuruze i to one najrubnije... Trash samo takav! A sad, je l' to supertalent? To prepuštam vama... Publika najbolje zna. Valjda. O žirijima sam već sve rekao davno. No, recimo još i ovo - kada u 'stručnom' žiriju imaš šatorske pjevaljk da odlučuju o tome ko je supertalent, onda imaš i takav rezultat finala 'super' talenta. Zato bi bilo baš mrak da taj lik pobijedi", napisao je.

Upitao je koga mi to danas slavimo, ko nama postavlja trendove i ko "influensira" na nas i našu djecu.

"Tragikomedija, al' ipak više - tragedija. P.S. Šalu na stranu, ja bih da pobijedi Magic Leon! A mogu i Mia i Ivo, ajde, oni su mi super", zaključio je.