Ljepotica iz Australije
0

Holly Valance bi se skinula za Playboy

Sarajevo-x.com
Bivša zvijezda australske sapunice "Neighbours" koja je imala priliku gostovati u nekoliko popularnih američkih TV serija, čitateljima britanskog tabloida The Sun otkrila je kako "ne bi imala ništa protiv da u toplesu pozira za Playboy, ukoliko to bude ukusno smišljeno".

"Definitivno bih ozbiljno razmislila o tome da poziram za Playboy, ali samo ako fotografije budu napravljene s ukusom. Možda bih mogla snimiti fotografije u toplesu, ako bi bile urađene u crno-bijeloj tehnici, mada sumnjam da bi Hugh ikada želio da to učinim", kazala je zanosna Holly.

Dvadesetpetogodišnja Australka, čiji je otac porijeklom iz Srbije, ljubiteljima TV serije "Prison Break" poznata je kao Čehinja Nika Volek, seksi supruga Michaela Scofielda (Wentworth Miller).

"Obožavam glumiti, ali jednako je zabavno i sređivati se za foto sessione. Obožavam izgledati i osjećati se seksi. Obožavam moje obline i ne vidim ništa privlačno u tome da mi kosti strše", izjavila je slavna australska pjevačica koja je se proslavila pjesmama "Kiss Kiss", "Down Boy" i "Naughty Girl".