Pripremao se za ulogu
2

Holivudski glumac u 55. godini pozirao bez odjeće, fanovi mu poručili: Treba nam hlađenje

L. R.
Josh Brolin (Foto: EPA)
Josh Brolin (Foto: EPA)
Holivudski glumac Josh Brolin nedavno je na svom Instagram profilu odlučio podijeliti fotografiju na kojoj pozira potpuno gol.

Naime, ovaj 55-godišnji glumac pristao je biti potpuno gol kako bi snimio scenu u drugoj sezoni serije "Outer Range" koja se snima u Novom Meksiku. Inače, Josh Brolin u ovoj seriji tumači ulogu rendžera iz Wyominga koji se bori za svoju zemlju i porodicu.

Kako je moguće vidjeti na fotografiji, Brolin je izgledao opušteno noseći jednu srebrnu ogrlicu i bijeli kaubojski šešir dok je sjedio na stolici s ručnicima i gledao prema bazenu.

"Pripreme za scenu druge sezone serije 'Outer Range'. Sada vodimo stvari u drugom smjeru. Svijet je promjenjiv i moramo biti osjetljivi na sve. Moć primjera je sve, pa smo mi primjeri. Ne bismo trebali objavljivati fotografije s revije, ali ovo zapravo nije za vrijeme revije, već ručak vani u prekrasnoj pustinji Santa Fe" napisao je glumac u objavi.

Ova objava izazvala je brojne komentare njegovih fanova, ali i prijatelja. Čak se i njegova supruga Kathryn oglasila komentarom, gdje je napisala da nije očekivala da će ovu fotografiju objaviti sada, već krajem godine kao iznenađenje.

"Ta ogrlica izgleda smiješno", "Ikona", "Čovječe, tvoja realnost je nevjerojatna. Hvala ti", "Stolica je presretna", "Treba nam hlađenje", "Ako se časopis Playgirl ikad vrati, neka bude na njoj", "Nije go, nosi šešir", bili su samo neki od komentara.