Ljubitelj pasa
54

Holivudski glumac Mickey Rourke ručao u društvu svog psa kojeg je hranio kašikom

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Holivudski glumac Mickey Rourke ne odvaja se od svog psa, a ovih dana je fotografisan kako u jednom restoranu u Los Angelesu hrani svog pomeranca kojeg je prethodno smjestio u dječiju stolicu za hranjenje.

Slavni 66-godišnjak je svog ljubimca kojeg je nazvao Number One (Prvi) hranio kašikom, a pažnju javnosti privukao je natpis da životinjama nije dopušten ulazak u objekt za kojeg Rourke očito nije mario.

Rourke je bio odjeven u trenerku koju je upotpunio Louis Vuitton torbicom, a korisnici društvenih mreža komentarišu i njegov neuredan izgled naglašavajući da zbog brojnih estetskih operacija kojima se posljednjih godina podvrgnuo više ne liči na seks simbol za kojim su žene ludovale osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Mickey Rourke je tokom dugogodišnje karijere ostvario brojne uloge, a zahvaljujući filmu "Devet i po sedmica" postao je seks simbol. Veliki je ljubitelj pasa, a ispričao je kako je prije nekoliko godina bio u depresiji te da ga je njegov pas zaustavio u namjeri da počini samoubistvo.