Uživa u Hrvatskoj
45

Holivudski glumac Goran Višnjić vratio se u rodni Šibenik

E.S.
(Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
(Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Holivudski glumac rodom iz Šibenika Goran Višnjić iz daleke Amerike prije nekoliko dana vratio se u Hrvatsku. Ovaj uspješni glumac vrijeme provodi u rodnom Šibeniku.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca tom prilikom letio je s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) "Krila Oluje" za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika.

Ideja za zajedničkim letom "Krila Oluje" i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma "General" glumac posjetio 'Krila Oluje'. U filmu Antuna Vrdoljaka Višnjić glumi hrvatskoga generala Antu Gotovinu i prepričava njegovu ratnu priču u Domovinskom ratu. Film bi prema najavi, u Puli trebao biti prikazan 13. jula.

Ovaj rođeni Šibenčanin se još prije 20 godina preselio u Ameriku i u međuvremenu je stekao iznimnu glumačku reputaciju. Važi za jednu od najvećih holivudskih zvijezda s ovih prostora.

Mada nije poznato koliko će Višnjić zadržati u Hrvatskoj, prema pisanju hrvatskih medija, još neko vrijeme će uživati u Šibeniku, a nakon toga navodno bi trebao posjetiti i Pula film festival.