Zastrašujuće optužbe
55

Holivudska glumica tvrdi: Marilyn Manson je prijetio da će silovati mog osmogodišnjeg sina

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumica Evan Rachel Wood tvrdi da je njezin bivši Marilyn Manson, koji se suočava s optužbama za zlostavljanje, prijetio da će "silovati njezinog osmogodišnjeg sina Jacka", navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao The Daily Mail.
Ta tvrdnja iznesena u izjavi podnesenoj u travnju u sklopu njene trenutne bitke za skrbništvo s bivšim suprugom Jamiejem Bellom.
Dokumenti navode da su navodne Mansonove prijetnje natjerale Evan Rachel (34) da pojača sigurnost u svom domu - uključujući postavljanje neprobojnih staklenih prozora, čeličnih vrata i ograde - te da se preseli iz Los Angelesa (gdje njezin bivši suprug još uvijek živi) u Nashville.

"Jako sam zabrinuta za sigurnost našeg djeteta kada je u Los Angelesu”, rekla je glumica Wood u izjavi, prenosi Daily Mail.

"Izuzetno se bojim zlostavljača", kazala je misleći na Mansona s kojim je hodala od 2006. do 2010. godine.

“Pretrpjela sam teško, traumatično fizičko i emocionalno zlostavljanje od strane njega i bojim se da će tražiti odmazdu protiv mene za svjedočenje tako što će povrijediti mene, mog sina i članove moje obitelji", kazala je Wood u izjavi.

Manson je trenutno pod istragom zbog tvrdnji o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima nakon što ga je više od deset žena - uključujući Wood - optužilo za seksualni napad i fizičko zlostavljanje.