Lindsay Lohan za Vanity Fair
0

"Hoću poštovanje, želim nazad svoju karijeru"

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Glumica Lindsay Lohan u intervjuu za magazin "Vanity Fair" kazala je kako želi nazad svoju karijeru, kao i poštovanje publike.

"Želim nazad svoju karijeru. Hoću poštovanje koje sam imala dok sam radila na sjajnim filmovima. Ako to znači da onda ne smijem izlaziti u noćne klubove, onda će tako i biti", kazala je 24-godišnja Amerikanka koja je nedavno odslužila kaznu zatvora zbog kršenja uslovne kazne iz 2007. godine zbog upotrebe droge.

Lohanova je dodala i to da je nije briga šta drugi ljudi pričaju jer je sigurna da je dobra glumica.

"Ja sam prokleto dobra glumica. Znam da sam u prošlosti bila neodgovorna, ali tada sam bila mlada. Sada odrastam i učim na svojim greškama", kazala je glumica koja je zablistala na naslovnoj stranici "Vanity Faira".

Lohan je intervju za prestižni magazin dala prije nego što je odlužila 14 dana zatvora, te prije no što je provela 22 dana u rehabilitacijskom centru. Kazala je kako joj je žao zbog svih grešaka koje je počinila u životu, te istakla kako nije ovisna ni o lijekovima, niti o alkoholu.

Također, Lohanova je pričala i o svom ocu Michaelu, s kojim ne razgovara i koji ju je često blatio u medijima. Tvrdio je da ona boluje od HIV-a, te da je od njegove mlađe kćeri Ali napravila pravu narkomanku.

"Mislim da je svako o nečemu ovisan i svi uče kako da to prevaziđu. Meni je sada najvažnije da naučim kako da prebrodim traumu koju je uzrrokovao moj otac", dodala je slavna glumica.