Showbiz
435

Hoće li se Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčati u BiH?

Klix.ba
Angelina Jolie i Brad Pitt uskoro bi se trebali vjenčati, a kao jedna od lokacija na kojoj bi se ceremonija mogla održati navodi se BiH, piše Daily Mail.

"Brad trenutno radi na produkciji novog filma 'World War Z', tako da vjenčanje još nije u planu, ali Angie je rekla kako će ono biti uskoro, nikako kasnije", rekao je izvor blizak paru.

Prema ranijim tračevima, vjenčanje slavnog para se trebalo održati u njihovom domu u Chateau Miravalu, ali izvor tvrdi da će lokacija biti promijenjena jer su tu održane zaruke.

"BiH, Haiti ili Kambodža su lokacije koje bi mogli izabrati za vjenčanje, jer će tako dati svoj doprinos globalnoj zajednici. Možda zvuči pretenciozno, ali Angelina vjeruje da se treba založiti za svoje ciljeve. To bi se uklopilo u njen humanitarni rad i ona bi voljela da taj dio njenog života bude u sklopu toga", tvrdi izvor.

Informacija o vjenčanju dolazi nakon one da je Angelina odstranila obje dojke zbog velikog rizika od dobijanja raka. Svoju priču o tome objavila je u tekstu pod nazivom "My medical Choice".

U cijelom tom procesu imala je veliku podršku partnera Brada Pitta, s kojim ima šestero djece, troje biološke i troje usvojenih.

Angelina Jolie je rado viđena gošća u BiH. Na području naše zemlje snimala je i scene za film "U zemlji krvi i meda", koji govori o dešavanjima iz prethodnog rata. Posljednji put bila je u našoj zemlji za vrijeme 18. Sarajevo Film Festivala u okviru kojeg je otvorila Sarajevo Talent Campus. Također, obilazila je našu zemlju u sklopu humanitarnog rada te razgovarala s običnim ljudima. Vjenčanje slavnog para u našoj zemlji zasigurno bi pridonijelo velikoj promociji BiH koja bi postala glavna medijska i turistička atrakcija na Bradov i Angelinin veliki dan.