Showbiz
13

Hoće li ovako izgledati princeza Charlotte kada bude imala 18?

Klix.ba
Tim američkih stručnjaka za "kompjutersko starenje" napravio je fotografiju kojom pokazuje kako će princeza Charlotte, kćerka princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, izgledati kada bude punoljetna.
Princeza Charlotte je već osvojila naciju samom činjenicom što je rođena, a pojedince već zanima kako će djevojčica izgledati kad poraste.

Kompjuterski stručnjaci su se pozabavili ovom temom iskoristivši najnoviju tehnologiju kako bi kreirali sliku princeze kada bude imala 18 godina.

Slika je nastala na osnovu fotografija njenih roditelja i djedova i baka u istom periodu.

Sliku su kreirali stručnjaci koji su radili sa policijom širom SAD-a na mnoštvu slučajeva u kojima je bilo potrebno "dizajnirati" fotografiju potencijalnog osumnjičenog.

Stručnjaci su složni u tome kako mala princeza ima sve genetske predispozicije da postane zaista predivna mlada žena, koja će biti "visoka i atletski građena sa izuzetno dobrim držanjem".

"Sve bebe su slatke i Charlotte sigurno nije izuzetak. Ipak, s obzirom na porodične dokaze koje smo vidjeli, ona ima potencijala da izraste u zaista predivnu mladu ženu", kazali su stručnjaci.

Zvanično ime djevojčice je Charlotte Elizabeth Diana, a četvrta u redu za prijestolje Engleske nosit će zvaničnu titulu njeno kraljevsko visočanstvo princeza Charlotte od Cambridgea.

Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP