SAD
0

Hitna odvezla Britney Spears iz kuće

FENA/Sarajevo-x.com
Britney Spears je odvezena iz svoje kuće u ambulantnom vozilu u četvrtak rano ujutro, saopćila je policija Associated Pressu. Losangeleski policajac, koji je tražio da ostane anoniman, izjavio je da je 26-godišnja pop zvijezda odvedena "da dobije pomoć" ali nije kazao gdje je ambulantno vozilo krenulo.

Pravi razlog dolaska kola Hitne pomoći i odvoženja Britney u bolnicu nije poznat, ali mnogi mediji špekuliraju kako je moguće da je Britney pokušala nauditi sama sebi. Ipak, nijedan od ovih navoda nije potvrđen.

U januaru je hitna pomoć već jednom odvezla Spears u bolnicu u Los Angelesu nakon što je policija pozvana u njen dom zbog svađe oko njenih sinova, Seana Prestona (2), i Jaydena Jamesa (1). Ona je izgubila starateljstvo i pravo posjete dječacima.

Policija je također ušla u njenu kuću u ponedjeljak navečer nakon što je neko prijavio da su paparaci provalili u njezino ograđeno imanje. Kada su policajci stigli, nisu vidjeli da je neko provalio, saopćila je policija, ali su prijave podnesene zbog nekoliko negalno parkiranih automobila u blizini.

Ugled Spears naglo je opao u javnosti otkako je podnijela zahtjev za razvod od Kevina Federlinea u novembru 2006. godine.

Među njene bizarne ispade spadaju brijanje glave, nasrtanje na automobil kišobranom i ulazak u sudnicu s paparacom tokom njenog spora oko starateljstva s Federlineom.