Vršnjaci je izbjegavali
2

Hilary Swank šokirala izjavom da je s majkom živjela u automobilu: To je bio veći problem za druge

L. R.
Hilary Swank (Foto: EPA-EFE)
Hilary Swank (Foto: EPA-EFE)
Dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank jučer je šokirala izjavom da je nekoć živjela u automobilu zajedno s majkom.
Naime, glumica se u intervjuu za The Wall Street Journal prisjetila se svog života prije nego što je postala slavna glumica. Ona je navela kako je kao tinejdžerska glumica živjela u Los Angelesu sa svojom majkom Judy koja se tek razvela.

"U Los Angelesu moja majka i ja smo prvo živjele u njenom Oldsmobileu Cutlass Supreme u mirnijim ulicama. Kad nismo spavale u automobilu, bile smo u kući mog novog prijatelja, čija se porodica upravo iselila i pokušavala prodati svoj dom. Spavale smo na zračnom madracu", navela je Swank.

Glumica je navela da to iskustvo nije bilo negativno jer je imala hranu i "krov nad glavom", ali joj je bilo jasno da su je vršnjaci često odbacivali zbog siromaštva.

"Tek kad su me roditelji mojih prijatelja isključili s večera i igranja, shvatila sam da me život u automobilu i kampu s prikolicama čini izopćenicom. Iako sam znala da me se doživljava kao drugačiju, nisam odmah shvatila zašto. Također, shvatila sam da je mjesto gdje živimo veći problem za ljude nego ko sam ja kao osoba", pojasnila je.

Srećom, Swank je pronašla jedno lokalno pozorište gdje je pokazala svoj talent i ubrzo potpisala ugovor s agentom. Više od 30 godina prošlo je otkako je došla u Los Angeles kako bi ostvarila karijeru glumice, a sada osim što je dvostruka dobitnica Oscara, Swank živi u vili u Coloradu.