Otvoreno priznala
0

Hilary Duff o izazovima s kojima se susrela kao mlada majka: Bila sam preplašena

E. LJ.
Hilary Duff (Foto: EPA-EFE)
Hilary Duff (Foto: EPA-EFE)
Glumica i pjevačica Hillary Duff je u razgovoru za američki The Motherly Podcast otvoreno govorila o izazovima s kojima se susrela kao mlada majka priznajući da se nakon rođenja prvog djeteta osjećala kao da je izgubila svoj identitet.

"Bila sam malo izolirana, imala sam 24 godine i nisam imala nijednu prijateljicu koja je već imala dijete. Međutim, tada sam već dugo radila i osjećala sam da je to prirodan korak dalje. Oduvijek sam znala da želim biti mama i znala sam da će mi to biti prioritet u životu. Tako da sam se u jednu ruku osjećala spremnom, a u drugu ruku preplašenom", ispričala je Hilary.

Priznala je da je godinu i po nakon rođenja prvog djeteta osjećala kao da je izgubila dio svog identiteta.

"Ne mislim da je to loša stvar. Ponekad sam bila tužna zbog toga, ali znate, to je velika obaveza", rekla je.

Bez obzira na poteškoće s kojima se susrela nakon rođenja prvog djeteta, Hilary kaže da je vremenom naučila prihvatiti svoj novi identitet te da je majčinstvo najsretnije i najljepše iskustvo u njenom životu.

Hilary Duff je sina Lucu Cruza dobila prije sedam godina u braku s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem. Razveli su se 2016. godine nakon šest godina braka. U oktobru prošle godine je s Matthewom Komom dobila kćerku Banks Violet Blair.