Jako je uzbuđen
108

Henry Cavill podijelio sretnu vijest: Čuveni Superman postat će otac u 41. godini

L. R.
Henry Cavill (Foto: EPA-EFE)
Henry Cavill (Foto: EPA-EFE)
Glumac Henry Cavill nedavno je podijelio sretnu vijest, a to je da će uskoro postati otac.
Naime, glumac kojeg najbolje pamte po ulozi Supermana, u ponedjeljak je na premijeri filma "The Ministry of Ungentlemanly Warfare", otkrio da očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Natalie Viscuso.

"Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni", rekao je Cavill u izjavi za Access Hollywood.

Holivudski glumac (40) i njegova djevojka (34) u vezi su gotovo tri godine, a Cavill je ozvaničio njihovu vezu putem svog Instagram profila, kada je objavio snimak koji prikazuje kako igraju šah. U javnosti su prvi put snimljeni 2022. godine na crvenom filmu kada su stigli na premijeru filma "Enola Holmes 2".

U ranijim izjavama za medije, Cavill je govorio o očinstvu, gdje je objasnio kako želi biti otac dok je još uvijek mlad i sposoban.

"Ako ikada budem imao djecu, želim biti tata koji trči za njima. Čak i sada ako dobijem djecu, bit će prilično kasno. Želim biti fit i zdrav tata, a ne biti usporen", objasnio je 2017. godine za Men's Health UK.

Inače, njegova djevojka je izvršna direktorica koja radi na televiziji, ali je neki pamte još kao tinejdžericu koja se pojavila u MTV-jevoj emisiji "My Super Sweet 16". Njen otac Michale je bivši mogul, što je i dovelo do pojavljivanja u ovoj popularnoj emisiji.

Iako Henry Cavill nastoji držati svoj privatni život u tajnosti, poznato je da je par živi na prekrasnom imanju u Kaliforniji te da imaju dva psa.