Iako ima 64 godine
0

Helen Mirren se sve lakše skida do gola

Sarajevo-x.com
Proslavljena glumica Helen Mirren kaže da joj se sve lakše skinuti kako postaje starija. Ona dodaje da je njeno iskustvo pred kamerama pokazalo da je taj čin 'oslobađajući' i da to radi bez obzira kakve će biti reakcije njenih muških fanova.

Glumica koja je imala uloge kraljice također je govorila o njenim prvim seksualnim iskustvima, priznajući da je još uvijek ljuta zbog gubitka nevinosti.

'To je bila ludost mladost ljudi... Moja romantična priroda je bila iznevjerena, moj feminizam povrijeđen... ja sam još uvijek ljuta zbog toga', kazala je glumica u jednom TV intervjuu.

Helen se 1997.godine udala za svoga dečka režisera Taylora Hackforda sa kojim bila u vezi čitavih 11 godina i samo njegovoj iskrenoj prirodi zahvaljuje što su još uvijek zajedno.

'Taylor zna biti turbulentan, iracionalan i eksplozivan. Mnogo puta me rasplakao. On je također najneseksipilniji muškarac koji žene gleda direktno u oči bez ikakvih pretpostavki ili predrasuda koje bi zasjenile njegov pogled. On je hrabar, lojalan i podržavajući'.