Spiskali novac
0

Heidi Montag i Spencer Pratt pred bankrotom

Sarajevo-x.com
Spencer Pratt i Heidi Montag
Spencer Pratt i Heidi Montag
Spencer Pratt kazao je za američke medije da su on i njegova supruga Heidi Montag u velikim finansijskim problemima, nakon što je završen show "The Hills".

Pratt je otkrio da nije očekivao da će show, koji je emitovan na MTV-ju, završiti prije šeste sezone, te on i Heidi nisu uspjeli uštedjeti novac.

"Bili smo nezreli, brinuli smo o slavi umjesto o poslu. Trebali smo štedjeti, no nadali smo se da će show trajati još barem narednih pet godina", kazao je Pratt.

On je dodao i to kako je show postao dosadan publici, pogotovo zbog toga što uopće nije ispunjavao njihova očekivanja.

"Prije je publici bilo zanimljivo gledati kako se svađamo između sebe, no sada očekuju da se potučemo i da spletkarimo. Tako da smo postali dosadni i nije ni čudo što smo dobili otkaz", iskren je bio Pratt.

Međutim, suprug starlete Heidi Montag, bez obzira na svoje poreske dugove koji, navodno, iznose 2 miliona dolara, ističe kako ne želi ničiju samilost.

"Ne želimo ničije sažaljenje. Sami smo sebi ovo uradili i osjećamo se kao idioti. No, i Heidi i ja smo odrasle osobe i sigurno više nismo naivni kao ranije", kazao je Pratt za magazin "Life & Style".