Odmara s tjelohraniteljem
0

Heidi Klum u toplesu uživa na sunčanim plažama

Klix.ba
Heidi Klum pokazala je kako izgleda kada se ona odmara. Fotografiju na kojoj je bez šminke, frizure, ali i odjeće objavila je putem Instagrama.

Tridesetdevetogodišnja manekenka pozirala je u toplesu ležeći na plaži sa osmijehom na licu. No, nije htjela otkriti lokaciju na kojoj se nalazi - Ostrvski amfetamin, napisala je Klum.

Emisija The Project Runway u kojoj Heidi radi sa Rachael Weingart počela se prikazivati prošle sedmice. Heidi je iskoristila putovanja za odmor sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom i djecom Lenyjem, Henryjem, Johanom i Loui te su se zabavljali u Disneylandu.

Božićne praznike provest će u Los Angelesu, ali još nije poznato s kim će djeca biti jer je ovo prvi praznik koji provodi razvedena od Seala.

Heidi, koja je bila u braku s pjevačem sedam godina, izjavila je kako se njen novi partner Martin savršeno uklapa u porodični život.

"Djeca ga mnogo vole. To je, između ostalog, razlog zbog kojeg sam mu toliko naklonjena. Pomaže mi godinama i vodi brigu o djeci, igra se s njima i čuva ih. Vjerujem mu", rekla je Klum za njemački magazin Bunte.