U 49. godini
2

Heidi Klum razmišlja o još jednoj trudnoći, petoj po redu

L. R.
Klum i Kaulitz u braku su od 2019. godine (Foto: Twitter)
Klum i Kaulitz u braku su od 2019. godine (Foto: Twitter)
Heidi Klum nedavno je izjavila da razmišlja o petoj trudnoći, ovaj put sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom.
Slavna manekenka Heidi Klum u emisiji "The Jennifer Hudson Show" u četvrtak je izjavila da razmišlja o još jednoj trudnoći sa svojim sadašnjim suprugom Tomom Kaulitzom.

Manekenka je pristala igrati igru u emisiji koja se zove "Ja or Ne" s pjevačicom i voditeljicom Jennifer Hudson. Voditeljica je postavljala neobična pitanja, a jednom trenutku upitala je Klum da li bi željela još jedno dijete.

Ova četerdesetdevetogodišnja manekenka odgovorila da taj odgovor ovisi o njenom danu pa zbog toga nekada će reći da želi, a nekada da ne želi još jedno dijete. Ona se osvrnula i na dosadašnja iskustva pa navela kako roditeljstvo zna biti zahtjevno.

"Učinila sam to četiri puta. Zatim sam svaki put dojila osam mjeseci, a od toga sam tri puta zaredom bila trudna", rekla je Klum i navela kako je mala razlika u godinama između njene djece.

Nakon toga, rekla je da bi ipak željela još jedno dijete, a to znači da bi to bilo i prvo dijete sa sadašnjim suprugom Tomom Kaulitzom, koji je inače 16 godina mlađi od nje. Ranije je navela da je Tom u odličnim odnosima s njenom djecom te da je neke od njih čak naučio voziti automobil.