Kreativna manekenka
51

Heidi Klum maskirana u vukodlaka još jednom dokazala kako je nepobjediva kraljica Halloweena

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kao i proteklih godina kad je osvajala sve na kostimiranim zabavama za Noć vještica, Heidi Klum je i ove godine pokazala kako je nepobjediva kraljica Halloweena. Maskirana u vukodlaka iz Michael Jacksonovog spota za pjesmu "Thriller", manekenka je porazila sve maskote na zabavi u New Yorku.

Klum je prije 18. kostimirane godišnje zabave u baru Magic Hour Rooftop Bar & Lounge u New Yorku kroz nekoliko video snimaka na Instagramu pokazala dijelove njenog kostima, ali niko nije mogao pretpostaviti u šta će se maskirati.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Manekenka je sa svojim timom šminkera provela nekoliko sati spremajući se za Halloween, što za nju nije bilo neuobičajeno. Prošle godine je više od deset sati sjedila u stolici za šminkanje kako bi izgledala kao fiktivni lik Jessica Rabbit, a prije toga je je bila Hindu božica Kali, crvena vještica, Betty Boop, stara Heidi Klum...

Happy Halloween!!!! 🖤🎃🕷💀🦇👻

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Pored strašnog kostima vuka, Heidi je noć prije, na 17. zabavi u New Yorku šokirala prisutne kada se pojavila sa svojim klonovima. Šest djevojaka šestale su se s manekenkom isto odjevene, iste visine, frizure i face.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi je nedavno u intervjuu za Vanity Fair kazala kako za nju nema bolje zabave od Halloweena, što svake godine dokaže smišljajući najkrativnije maske.