Gotovo neprepoznatljiva
0

Heidi Klum iznenadila fanove fotografijom iz mlađih dana

Klix.ba
Heidi Klum je poznata plavuša i seks simbol, no čak i njeni najvjerniji fanovi je sigurno ne bi prepoznali u ovom izdanju. Tridesetosmogodišnja manekenka je na Twitteru objavila svoju fotografiju iz 1992. godine kada je imala 19 godina i na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Uz forografiju je objavila i komentar: “Pogledajte ovu fotografiju iz 1992. godine. Radi se o jednoj od mojih prvih fotografija i ovo je moja prirodna boja kose”

Inače, Heidi je u to vrijeme pobijedila na nacionalnom takmičenju u Njemačkoj pod nazivom “Model 92”, kada je i započela njena manekenska karijera. Međutim, vrtoglavi uspjeh i slavu je postigla kada je počela raditi za Victoria's Secret.

Ljepotica je nedavno izjavila za magazin Allure, na čijoj naslovnoj strani se nalazi njena fotografija, da nikada nije imala estetske operacije i da uopće nije njihov pobornik.

“Ponosna sam što u ovim godinama mogu reći da nikad ništa od toga nisam uradila. Svako ima pravo da kaže šta je to što nije lijepo, a plastične operacije meni jednostavno nisu lijepe, posebno kada primijetim da su ih imale veoma mlade djevojke”, rekla je Klum.