Idili došao kraj
0

Heidi Klum i Seal se razvode zbog nepomirljivih razlika

Sarajevo-x.com
Heidi Klum i Seal
Heidi Klum i Seal
Supermodel Heidi Klum i pjevač Seal podnijet će zahtjev za razvod nakon gotovo sedam godina braka.

Par će navodno podnijeti zahtjev za razvod sudu u Los Angelesu iduće sedmice, piše magazin TMZ. Dodaju kako je Klum (38) kao razlog navela "nepomirljive razlike". Njihovi fanovi su šokirani jer su Heidi i Seal često i u javnosti pokazivali emocije koje gaje jedno prema drugom, a imaju i četvero prekrasne djece.

Posljednji put u javnosti su viđeni 27. decembra tokom zimovanja u Aspenu. Upoznali su se 2004, u vrijeme kad je Heidi bila s trudna s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom. Seal (48) je potom prisustvovao porođaju male Leni, koju je kasnije i usvojio. Heidi je zaprosio krajem 2004., a vjenčali su se u maju naredne godine u Meksiku.

Par je inače poznat po obnovi bračnih zavjeta svake godine na godišnjicu vjenčanja pri čemu prirede raskošnu svečanost pa je i Seal jednom prilikom rekao kako se njegova supruga i on svake godine ponovo vjenčaju. No, čini se da je idili kraj pa će njih dvoje sad morati početi razmišljati o podjeli imovine, što i neće biti lak posao. Samo je Heidi prošle godine, prema magazinu Forbes, zaradila 20 miliona dolara, dok nema podataka o tome koliko je zaradio njen suprug.