Otkrila intimne detalje
33

Heidi Klum govorila o seksualnom životu sa 17 godina mlađim suprugom: Sate provodimo u spavaćoj sobi

Klix.ba
Heidi Klum
Heidi Klum
Slavna manekenka Heidi Klum u braku je s 17 godina mlađim Tomom Kaulitzom, a nedavno je govorila o njihovom seksualnom životu.

Klum je gostovao u podcastu Call Her Daddy te je prvo govorila o svom prvom suprugu, a potom istakla da nema određeni tip muškarca.

"Pogledajte moju prošlost. Nemam tip. Bila sam s nekim ćelavim, jako starim, duge kose, mršavim. Njihove su osobnosti također bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga s kim se osjećate ugodno. Nekoga zbog koga se osjećaš sjajno", navela je.

Zatim je govorila o svom seksualnom životu s Tomom Kaulitzom.

"Sate provodimo u spavaćoj sobi. Kada pogledam svog supruga dobijem želju za seksom", kazala je Heidi te otkrila i da su najluđa mjesta na kojima je vodila ljubav - privatni avion i more.

Također, u podcastu Heidi je otkrila i da ona i njen suprug koriste seks-igračke.

"Pa zašto ne? Osim toga, ako se seksate puno sati u komadu, mora se više toga događati. Mislim da je ženi lakše nego muškarcu jer je pitanje je li muškarac toliko izdržljiv. Muškarci su obično ti koji ne mogu baš dugo, ali moj muž može. U životu sam probala mnogo različitih kobasica, ali završila sam s njemačkim. Njemačke kobasice, što reći", dodala je.