|

Heather Mills pred vratima

Heather Mills pred vratima
0
F
FENA
9.8.2006. u 16:42
0
komentara
0

dijeljenja
Heather Mills pred vratima
Heather Mills McCartney, suprugu bivšeg Beatlesa Paula McCartneya, nasmijala je vijest da je, bez njezina znanja, promijenjena brava na vratima porodične kuće u Londonu.
Naime, policija je u ponedjeljak dobila dojavu i došla do londonske rezidencije McCartneyevih gdje su se tjelohranitelji Heather Mills već počeli penjati po zidu sporedne zgrade kako bi gazdaricu pustili u kuću, budući da je brava na vratima bila promijenjena.

"Jedan od tjelohranitelja pozvao je policiju. Policija se pojavila, a ona je automobilom otišla na vožnju oko kvarta s djetetom ", izjavio je Phil Hall, odvjetnik gospođe McCartney koja je pred kuću došla s dvogodišnjom kćerkom Beatrice, jedinim djetetom iz braka s Paulom.

"Ona se tome smijala", odgovorio je Hall okupljenim novinarima koji su ga pitali je li se Heather Mills ljutila kada je shvatila da ne može u kuću. Iako Hall nesumnjivo dobro radi ono za što je plaćen, to je, vjerojatno, najava mukotrpne brakorazvodne parnice koja čeka slavni par, koji su već angažirali odvjetnike koji će ih zastupati u brakorazvodnoj parnici, i to ono isto dvoje odvjetnika koji su zastupali britanskog princa Charlesa i princezu Dianu kada su se razvodili 1996.

Heather Mills, koja se za bivšeg člana Beatlesa udala 2002. i s njim ima kćer Beatrice, opunomoćila je odvjetnika Anthonya Julisa da je zastupa na sudu, a taj je odvjetnik zastupao i princezu Dianu. "Da. Danas je odlučeno", izjavio je u utorak glasnogovornik Hall, potvrđujući novinarima Juliusovu punomoć.

Paul Mccartney je, pak, angažirao odvjetnicu Fionu Shackleton koja je zastupala princa Charlesa. Kada su McCartneyevi u svibnju najavili razvod, obećali su da će sve proći prijateljski. No, Hall je u utorak potvrdio da je Paul McCartney zamrznuo zajednički bankovni račun te da je nedavno poslao "zakonsko pismo" svojoj supruzi u kojemu se žali zbog toga što su tri boce sredstava za čišćenje uzete iz njegova doma u Sussexu kako bi se njima očistio obližnji ured Heather Mills.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.