Showbiz
0

Heather Mills pred vratima

FENA
Heather Mills McCartney, suprugu bivšeg Beatlesa Paula McCartneya, nasmijala je vijest da je, bez njezina znanja, promijenjena brava na vratima porodične kuće u Londonu.

Naime, policija je u ponedjeljak dobila dojavu i došla do londonske rezidencije McCartneyevih gdje su se tjelohranitelji Heather Mills već počeli penjati po zidu sporedne zgrade kako bi gazdaricu pustili u kuću, budući da je brava na vratima bila promijenjena.

"Jedan od tjelohranitelja pozvao je policiju. Policija se pojavila, a ona je automobilom otišla na vožnju oko kvarta s djetetom ", izjavio je Phil Hall, odvjetnik gospođe McCartney koja je pred kuću došla s dvogodišnjom kćerkom Beatrice, jedinim djetetom iz braka s Paulom.

"Ona se tome smijala", odgovorio je Hall okupljenim novinarima koji su ga pitali je li se Heather Mills ljutila kada je shvatila da ne može u kuću. Iako Hall nesumnjivo dobro radi ono za što je plaćen, to je, vjerojatno, najava mukotrpne brakorazvodne parnice koja čeka slavni par, koji su već angažirali odvjetnike koji će ih zastupati u brakorazvodnoj parnici, i to ono isto dvoje odvjetnika koji su zastupali britanskog princa Charlesa i princezu Dianu kada su se razvodili 1996.

Heather Mills, koja se za bivšeg člana Beatlesa udala 2002. i s njim ima kćer Beatrice, opunomoćila je odvjetnika Anthonya Julisa da je zastupa na sudu, a taj je odvjetnik zastupao i princezu Dianu. "Da. Danas je odlučeno", izjavio je u utorak glasnogovornik Hall, potvrđujući novinarima Juliusovu punomoć.

Paul Mccartney je, pak, angažirao odvjetnicu Fionu Shackleton koja je zastupala princa Charlesa. Kada su McCartneyevi u svibnju najavili razvod, obećali su da će sve proći prijateljski. No, Hall je u utorak potvrdio da je Paul McCartney zamrznuo zajednički bankovni račun te da je nedavno poslao "zakonsko pismo" svojoj supruzi u kojemu se žali zbog toga što su tri boce sredstava za čišćenje uzete iz njegova doma u Sussexu kako bi se njima očistio obližnji ured Heather Mills.