Showbiz
0

Heather Mills: Mediji me tretiraju gore nego pedofila

Sarajevo-x.com
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Bivša žena Paula McCartneya, Heather Mills optužila je medije za zlostavljanje i laganje te je izjavila kako je "guraju ka ivici". U intervjuu za televizijsku stanicu GMTV, Mills je svoj iznijela sav svoj gnjev i bijes uspoređujući se s princezom Dianom i Kate McCann.

Bivša žena Paula McCartneya prema kojoj britanska pa i svjetska štampa nije bila uopće naklonjena, izbacila je svoj bijes prema medijima u intervjuu za televizijsku stanicu GMTV, izvijestio je BBC.

Mills je optužila medije da je "guraju ka ivici" i da je čak razmišljala o samoubistvu nakon što je dobila anonimne prijetnje smrću.

"Pogledajte šta su novinari i paparazzi uradili princezi Diani! Ubili su je! Pogledajte šta rade majci nestale Madeleine, Kate McCann!", rekla je Mills u intrevjuu.

Brakorazvodna parnica McCartneya i Mills još uvijek je u toku, a mediji budno prate svaki njihov korak i potez. Ipak, Mills je definitivno gore prošla s obzirom da su je u medijima nazivali "kurvom, sponzorušom, lažljivicom, ludom osobom".

"U medijima sam gore prošla nego pedofil ili ubica, a tokom dvadeset godina sam činila dobra i humanitarna djela. Više ni ne čitam štampu jer me u njoj nazivaju svakakvim imenima", rekla je Mills za GMTV.