Zbog problema u vezi
112

Heard ostavila Deppa i otišla na odmor sa ljubavnicom

Klix.ba
Dvadesetšestogodišnja Amber Heard je raskinula vezu sa američkim glumcem Johnnyjem Deppom i otišla na odmor u Pariz sa Marie de Villepin, kćerkom bivšeg francuskog premijera Dominiquea de Villepina.

Kako kažu izvori bliski ovom bivšem paru, Heard je napustila Deppa zbog stalnih promjena njegovog raspoloženja. Jedan od njegovih prijatelja je rekao da stvari nisu išle najbolje za ovaj par otkako su raspravljali o formiranju porodice.

"Odavno ga ništa nije ovako uništilo. Bio je jako zaljubljen u Amber. Međutim, ona se predomislila čim je shvatila da će i ona njega zavoljeti. Izgledali su jako sretno, a čak su raspravljali i o braku i bebama. Ipak, njoj su dosadile njegove promjene raspoloženja", kazao je jedan od njegovih prijatelja.

Heard i 26-godišnja de Villepin su često viđane tokom odmora u Parizu. Njih dvije je prošlog oktobra upoznala Tasya Van Ree, bivša djevojka Amber Heard.

Depp se u junu prošle godine rastao sa Vanessom Paradis, majkom njegovo dvoje djece, nakon 14 godina koje su proveli zajedno. U Amber Heard se zaljubio dok su snimali film "The Rum Diary".