Pokušali ga opljačkati
4

Harry Styles progovorio o jezivom iskustvu: Izvadili su nož

DP
Harry Styles
Harry Styles
Harry Styles napokon je ispričao priču o slučaju koji se odigrao na Dan zaljubljenih, u noći 14. februara, kada ga je na ulici u Londonu presrela grupa pljačkaša i prijetila mu nožem.

U nedavnom intervjuu na radiju pjevač je otkrio detalje napada, piše Fox News.

"Opljačkali su me na Dan zaljubljenih. To dobiju oni koji nisu u vezi, izgleda", našalio se on pa nastavio:

"Trebao sam imati druge planove, ali sam tog dana bio kod kuće, a u trenutku napada pet minuta udaljen od kuće. Šetao sam i ugledao grupu momaka koji su svi imali kapuljače pa im se nisu vidjela lica. Isključio sam muziku i nastavio hodati. Okretao sam se oko sebe i vidio da su momci prešli ulicu. Tada mi je sve postalo čudno".

Zatim je ispričao da je shvatio po glasovima momaka da oni održavaju korak s njim pa je prešao ulicu, ali su ga oni pratili i tada je pomislio da ga žele opljačkati.

"Na upit mogu li porazgovarati sa mnom, odgovorio sam potvrdno, nakon čega me jedan upitao pušim li travu. Dao sam mu negativan odgovor, na što mi je ponudio malo trave i upitao što imam kod sebe", prisjeća se Styles.

Pjevač im je tada ponudio novac, ali su mu htjeli uzeti mobilni telefon

"Jedan mi je rekao da otključam telefon, a drugi je povukao svoju majicu i pokazao mi nož koji se nalazio u hlačama oko struka", ispričao je Harry i dodao da je tada počeo bježati i da je pokušao zaustaviti jedan automobil, ali da mu vozač nije stao.

Ipak, uspio je pobjeći na sigurno i napadači su ga prestali pratiti.

Glasnogovornik londonske policijske stanice potvrdio je ovaj događaj i istakao da trenutno rade na istraživanju pljačke.