Iskrena ispovijest
88

Haris Džinović o roditeljstvu: Mekušac sam i to me u životu koštalo stotinu puta

L. R.
Haris Džinović i supruga Melina (Foto: N. G./Klix.ba)
Haris Džinović i supruga Melina (Foto: N. G./Klix.ba)
Pjevač Haris Džinović nedavno je u medijima otkrio nove detalje o svom životu, a njegova iskrena ispovijest o roditeljstvu privukla je pažnju.
Naime, on je za medij Blic.rs u kratkom intervju otkrio da bi volio da je strožiji roditelj, ali i koji su mu planovi u budućnosti.

"Nisam strog. Mekušac sam neviđen i to me koštalo u životu stotinu puta. Volio bih da sam bio 'tvrđi' i bio onaj roditelj kao kada sam ja odrastao sa svojim prijateljima, a čiji su roditelji bili jako strogi. Sva ta djeca su izašla na pravi put", izjavio je Džinović.

Smatra da životi njegove kćerke Đine i sina Kana idu svojim tokom i potpuno normalno kao i kod svih drugih vršnjaka. Međutim, ranije se i sam oglašavao kako ne podržava svoju kćerku u objavljivanju izazovnih fotografija, ali je naglasio da se ne želi miješati u njen život.

"Ne pratim je. Da ja gledam kako je napućila usne, izbacila zadnjicu, sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vrijeđa mi inteligenciju", izjavio je ranije.

Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, odlučila je iznijeti svoje mišljenje o izazovnim fotografijama kojima njihova kćerka Đina često privlači pažnju javnosti.

Podsjećamo, ni Harisova supruga Melina ne podržava Đinin način života. Smatra da je došlo novo doba i navodi da se teško bori s tim, ali da se navikavaju na sve što im roditeljstvo donosi. Inače, Đina je poznata po izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, a mediji su pisali i tome kako je uradila brojne estetske zahvate.