Nastavak drame
408

Haris Džinović i dalje priča o Melini: Djeca su je molila da ode i plašila se da ne dođe do fizičkog obračuna

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Haris Džinović nakon razvoda od Meline Džinović iz dana u dan nastavlja iznositi detalje njihovih problema i svađa. Sada je otkrio šta se dogodilo kada je ona došla u njegovu vilu na Senjaku.
"Nisam mislio da će se naša ljubav završiti. Gradio sam to kao da će vječno trajati. Nijednom nisam posumnjao u njenu vjernost, sve do samog kraja, dok se neke stvari nisu obistinile i izašle na površinu. Prije dvije godine sam primijetio da smo počeli da se udaljavamo. Vidio sam da to nije više ona bliskost i prisnost koja je bila prije 18 godina. Sve je onda krenulo ka raspadu koji se dogodio. Bilo je ljubavi, ne mogu da griješim dušu. Druga strana zna koliko je to bilo iskreno", rekao je u emisiji "Premijera".

Tvrdi da su njihova djeca Đina i Kan također razočarani i da su se nadali nekom boljem životu. Ispričao je i kako ga Melina nije kontaktirala te da je pozvao policiju kada se pojavila u njegovoj vili.

"Ona ima pravo da pokupi šta je njeno. Ima neki svoj stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska. Ja sam pozvao policiju, oboje smo dali izjave i to se tako završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htjela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvero kod kuće. Oni su šutjeli pa su je molili da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun", naveo je.

Melina još uvijek nije dala izjavu o svom bivšem suprugu te se čini kako ni ne namjerava to učiniti. Podršku joj je prije nekoliko dana pružila srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski.