Opušteno izdanje
151

Hari Mata Hari snimljen u šetnji Sarajevom, pjevač odmara nakon koncerata

I. S.
Foto: Pixsell/Armin Durgut
Foto: Pixsell/Armin Durgut
Bh. pjevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, je danas snimljen u šetnji Sarajevom.
Bio je sportski odjeven. On je nedavno održao koncerte u Göteborgu, Skoplju, Štipu... S obzirom na to da ga rijetko imamo priliku vidjeti van scene, ove fotografije su privukle pažnju, kako domaće, tako i regionalne publike.

Također rijetko daje intervjue, no izuzetak je učinio prije nekoliko mjeseci te je, između ostalog, aludirao na Aleksandru Prijović.

Foto: Pixsell/Armin Durgut
Foto: Pixsell/Armin Durgut

"Arena nije u planu. Kad nešto novo snimim i kad arena postane druga priča... Sad je malo profilisana za određenu vrstu pjevača. Više bih ostao u ovakvim, intimnim prostorima, kakav je, recimo, Sava Centar ili ova dvorana", naveo je za Blic.

Srbijanski mediji su također navodili da je Hari Mata Hari upao u probleme zbog kocke, no on se nikada nije oglasio povodom ovih navoda.

"Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan zavisnik od ovog poroka. Ulog se povećavao, kao i dobitak, ali mu u posljednje vrijeme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pjevanja", navodno je ispričao izvor.