Pjevačica preminula 2017.
80

Hana se prisjetila drage uspomene sa Donnom Ares: Nadale smo se da ćeš pobijediti rak

I. B.
Donna Ares (Foto: Instagram)
Donna Ares (Foto: Instagram)
Pjevačica Donna Ares napustila nas je 2017. kada je nakon duge i hrabre borbe izgubila bitku sa opakom bolesti. Bh. influenserica Hana Hadžiavdagić sada se prisjetila drage prijateljice.

Hana je na svom storyju podijelila fotografiju na kojoj sa Donnom leži na krevetu, a prema njenim riječima, bile su na Bjelašnici planirajući donorsku večeru.

Hana Hadžiavdagić i Donna Ares
Hana Hadžiavdagić i Donna Ares

"Na današnji dan prije sedam godina planirale smo donorsku večeru i nadale se da ćeš pobjediti rak", napisala je Hana.

Nije skrivala koliko joj prijateljica nedostaje trenutkom koji je zabilježen dvije godine prije njene smrti.

Iako se Donna ranije već dva puta izliječila od bolesti, ona joj se svaki put vraćala, a pjevačica od očiju javnosti nije sakrivala kroz šta prolazi.

Ono po čemu je bila posebna je i pozitivnost kojom je odisala, a činila je sve kako bi podigla svijest o bolesti, ali i o prolaznosti života. Kroz sve je dobijala brojnu podršku svojih obožavatelja, ali i kolega sa muzičke scene.

Ipak, nakon što je preminula, Hana je komentarisala kako se oni koji su joj pružali silnu podršku preko komentara nisu udostojili pojaviti na njenoj sahrani koja se održala u Bihaću.

"Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se", napisala je tada.

Podsjećamo, pjevačica pravog imena Azra Kolaković, preminula je u 41. godini života.