Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODJETINA???!
Meni je jasno da svaka šuša i budala može hodati po tom crvenom tepihu nakon što se i Fadil pojavio, ali me zanima čime je ona zaslužila da se smatra nešto bitnom, ko je ona, šta je uradila korisno, koji su njeni uspjesi i postignuća osim što se fotošopirala u crnkinju da podrži Black lives matter
a ko je ona u svijetu filma pa da hoda crvenih tepihom, jel to znaci da mogu i ja hodati crvenim tepihom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lokalna ravaku, po klixu jos nevina
Na sta zensko spane sto se vise skida i gola slika popularna a one sto su obrazovane i uspjesne ako ih klix objavi zaspu ih ruznim komentarima.
ja sam pokušao al nije išlo, priznajem, nije mi se mogao...
Ona Nije za tepiha nego makadama.
Sta ce ona na tepihu... kakav je ona faktor...
Ako neko nađe brendirane cvike nek javi, Brabo Mladene!!
Dragon Lady
Došla naša kobila..
Spodoberina i damu
Mislio sam da ova dama ima stila, ali obući mini suknju na crvenom tepihu totalni debakl, ali mi smo ljubitelji seljačkog treša sta ceš😂😂😂
Konjetina?
Kobilja glava j*be klix sirotinju i ne vadi.
zvijezdi i ku8ca
Joj glave
Znate one komentare upucene Frlji, Baketu itd. Sad zamisli da je i jednoj Hani i redakciji klixa svejedno sta ljudi pricaju i pisu o njima. Zamisli koji je to moralni pad, kada ti je sve svejedno sta narod misli o tebi. Zamisli da te narod mrzi isto kao Frlju i slicne, ja bih se na njenom mjestu zapitala. Ali stvarno.
Pa nije se ona pojavila na SFFu, vec je izasla iz auta (cijeg vozaca je platila), da bi je muz ili jaranica slikale (to ne kosta nista), da bi skakala po Barometru kao svi ostali i otisla dalje partijat. Od festivala je vidjela samo resetke. Vise sam ja podrzala taj event time sto sam kupila kartu i pogledala film u pozoristu, a nisam jedina. Zasto je ona povezana sa tim kulturnim dogadjem mi nije jasno. Zao mi je svake prave gospodje, ako se ova naziva gospodjetinom.
Hahahaha, a ziku ovog ficfirica sa njom 😂
Hahahaha, a ziku ovog ficfirica sa njom 😂