Komentarisala razvod
179

Hana Hadžiavdagić o Melini Džinović: Odlično je znala za koga se udaje

Klix.ba
Foto: Instagram - ATA Images/Antonio Ahel
Foto: Instagram - ATA Images/Antonio Ahel
Hana Hadžiavdagić se kratko osvrnula na svoj brak s Tarikom Tabakovićem, a zatim je komentarisala razvod Harisa i Meline Džinović.

"Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvijek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozio neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 eura. Jedva smo kraj s krajem spajali, doslovno. Spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku navečer da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i šta su tvoji prioriteti", rekla je za Telegraf.rs.

Dodala je da u potpunosti razumije Melinu i njenu odluku da napusti Harisa.

"Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, ne mislim da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: 'Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina...'", nastavila je.

Istakla je kako joj je žao što se Melina i Haris javno obračunavaju, najviše zbog njihove djece Đine i Kana.

"Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac. Imala sam to u životu: 'Vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme...' Imaš dvije strane - imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje. Nije se udala za Tarika, udala se za Harisa Džinovića. Hajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali ja nemam apsolutno... To je istina. Žena hoće da ide dalje, hajde pustite je na miru, daj čovječe, sjaši. Na kraju krajeva, meni je sve to ružno zbog djece. Dajte ljudi, saberite se. Imate više od 50 godina", kazala je.

Čini se da je Melini zasmetala ova Hanina izjava. Naime, korisnici društvenih mreža su primijetili da ona više ne prati Hanu na Instagramu.