|

Hana Hadžiavdagić bez dlake na jeziku o nadolazećoj Povorci ponosa u Sarajevu

Hana Hadžiavdagić bez dlake na jeziku o nadolazećoj Povorci ponosa u Sarajevu
768
S.H.P.
31.8.2019. u 16:51
215
komentara
768

dijeljenja
Hana Hadžiavdagić bez dlake na jeziku o nadolazećoj Povorci ponosa u Sarajevu Foto: Instagram
Hana Hadžiavdagić, influenserka i televizijska voditeljica među prvima je podržala Povorku ponosa. Budući da se ovih dana vodi polemika o tome treba li se ova povorka održati ili ne, Hadžiavdagić je poslala poruku svima onima koji imaju negativan stav o LGBT populaciji.
Na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila je post u kojem je "očitala bukvicu" svima onima koji su protiv održavanja Povorke ponosa.

"Nikad više kurvaluka, nepoštivanja bračnih drugova, nasilja u porodici, razvoda, samohranih roditelja, sudskih procesa koji se godinama vuku obično na štetu djece, mržnje, zla, neljudskog ponašanja, ubijanja nedužnih i slabijih kako ljudi tako životinja, uništavanja prirode. Da, za sve to su vam isključivo krivi pe*eri i lezbejke. Toliko licemjerja na Balkanu da mi se stvarno povraća od lažnih vjernika, čistih obraza, spominjanja vjerskih knjiga i propisa ispred teme Povorka! Pometite vlastite pragove pa onda držite nekome predavanja o moralu. I prestanite se više kleti Allahom i Isusom jer od vaših kletvi, a poganih života i jezika i jeste nam danas sve naopako. Kako vas više nije sramota! Fuj!", napisala je vidno iznervirana Hana.

Hanini vjerni fanovi podržali su njeno mišljenje u komentarima.

"Lagali su Tita da su komunisti, sad lažu Boga da su vjernici", "Potpuno ste u pravu poštovana Hana!", "Sve je to tačno. Problem je što nekako ne želimo priznati da je sve to tako, tražimo izgovor kako bismo nekako legitimirali našu nasilnu prirodu", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, prva Povorka ponosa u BiH održat će se 8. septembra na ulicama Sarajeva.
Prijavi grešku


Komentari (215)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...