'Nije bilo neoprezno, nego tačno'
0

Hamm ponovio šta misli o Kardashianima

Sarajevo-x.com
Dvije sedmice nakon što je glumac Jon Hamm starletu Kim Kardashian i bogatu nasljednicu Paris Hilton nazvao “j**** idiotima” u magazinu Elle, ponovo je raspirio vatru.

U TV showu u kojem je gostovao u ponedjeljak ujutro, glumac je promovisao nadolazeću sezonu serije “Mad Men”, ali i odgovorio na reakcije koje je Kim imala nakon nejgovih riječi da ona i njena porodica ništa ne rade i zarađuju novac praveći budale od sebe, ali da društvo upravo takve budale nagrađuje. Zvijezda realityja je na Twitteru napisala da je Hamm vjerovatno bio neoprezan, jer ona vodi biznis i ima uspješan reality. Međutim, Hamm je još jednom potvrdio ono što je rekao: “Ne, nisam bio neoprezan, nego je ono što sam rekao tačno”.

U isto vrijeme Hamm je rekao kako su riječi “j*** idioti” uzete iz konteksta te da on ne poznaje Kim Kardashian i da ne bi mogao takvo nešto reći za nju, niti bilo koga drugog koga ne poznaje.

Bar za sada, na Twitteru, niti bilo gdje drugo, nije bilo odgovora od Kim, ali zato je njena majka objavila fotografiju koja savršeno opisuje zašto Hamm nema poštovanja prema toj porodici. Kris Jenner je na Twitteru objavila svoju fotografiju na kojoj je trudna i u toplesu. Kako je napisala, na toj fotografiji je trudna sa sinom Robertom, pa je fotku i objavila u čast njegovog 25. rođendana.

Kris je napisala: “Rob, ti si najbolji sin kojeg majka može poželjeti, činiš me ponosnom svakog dana. Mnogo te volim”.

Bravo Kris Jenner, divan postupak, sigurno bi svaki sin za 25. rođendan htio da njegova majka objavi fotografiju na kojoj je gola.