Fanovi prezadovoljni
16

Halle Berry u toplesu pokazala veliku crnu tetovažu: "Ko kaže da nisam sirena"

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznata holivudska glumice Halle Berry koja ove godine puni 53 godine na svom Instagram profilu pokazala je savršeno tijelo. Glumica je u kuhinji pozirala u toplesu koji je otkrio veliku tetovažu koja ide duž njenog kičmenog stuba.

"Ko kaže da nisam sirena", napisala je Halle Berry pored fotografije. Provokativna fotografija prikazuje kako se glumica u toplesu sprema napraviti jaja.

Njeni pratitelji na Instagramu pohvalili su glumičin izgled, dok su drugi našli način da se našale sa glumicom. "Lijepa peć"; "Možda nisi sirena, ali je bar to jaje lijepo", pisali su fanovi.

Fanovi su primijetili ad je tetovaža veoma slična onoj koju je Lady Gaga imala u filmu "A Star Is Born" samo što je njena intenzivnija i ljepša.

Iako javnosti nije u potpunosti jasno da li je tetovaža na Hallenim leđima prava ili privremena, jedno je sigurno Halle izgleda predivno dok u toplesu priprema jaja.

Halle Berry pojavit će se u filmu"John Wick: Chapter 3 - Parabellum" čija je promocija zakazana za maj mjesec ove godine.