Želi preseliti u Pariz
1

Halle Berry se nada da će pobjeći od paparazza

Klix.ba
Halle Berry
Halle Berry
Glumica Halle Berry se nada da će preseljenje u Pariz, rodni grad njenog zaručnika Oliviera Martineza, proširiti znanje o evropskoj kulturi njene kćerke Nahle. Berry se također nada da će je to udaljiti od paparazza.

Nakon što je nekoliko puta pred školom njihove kćerke Nahle zatekla fotografe, Berry se sada bori sa bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem oko planova za preseljenje u Evropu.

Kako je glumica rekla za WENN, u pitanju je mnogo više od same sigurnosti djevojčice, jer se ona nada da će je iz Pariza svaki vikend voditi u različite evropske kulturne metropole.

"U Evropi se mnogo lakše može putovati. Za vikend možete otići u Rim, Barcelonu, možete otići u Prag ili na Korziku. Ima toliko mnogo mjesta. Moja kćerka bi dobila toliko novih prilika da odraste i da uči kako da postane svjetski građanin. A uvijek možemo posjetiti i New York i Los Angeles. Zbog toga smatram da, iako je moja glavna motivacija da je zaštitim, mislim da bi joj to također mnogo obogatilo život i utjecalo na to što će ona postati kao odrasla osoba", rekla je Berry.