Esquire
0

Halle Berry najseksi žena 2008. godine

Sarajevo-x.com
"Najseksi žena godine? Nakon dvadeset godina na sceni sad sam vam najseksipilnija? Zašto me niste proglasili najboljom Bondovom djevojkom? Sigurno vam se nisam svidjela u narandžastom bikiniju", rekla je kroz smijeh zanosna glumica Halle Berry nakon što ju je američki magazin Esquire proglasio najseksipilnijom ženom za 2008. godinu.

Hollywodska ljepotica Halle Berry je, samo šest mjeseci nakon poroda, magazinu Esquire pokazala savršenu figuru i zahvalila se svima koji su od "milijardi žena na ovom svijetu" odabrali baš nju.

U intervju koji je popratio zanosne fotografije, lijepa glumica rekla je da je seksipil ono što ljudi misle sami o sebi i ono što nauče o svom tijelu i duhu tokom godina.

"Za mene su seksi i špagete ako ih jedem iz prstiju svog muškarca, seksi mi je i vino, jer me opušta prije seksa."

Dodala je da žene mogu biti seksi i u visokim potpeticama, posebno ako je to "jedino što nose na sebi".

"Što se tiče muškaraca, jako volim podlaktice i tu dolazimo do onoga da je veličina važna. Volim snažne muškarce sa velikim rukama", dodala je Berry.

U provokativnom intervju glumica se zahvalila i bivšim ljubavnicima koji su je naučili seksualnim trikovima, i izjavila da se u svom tijelu najbolje osjeća otkad je postala majka.