Prihvatila izazov
14

Halle Berry na promociji filma umjesto odgovora na pitanje eksirala čašu viskija

Klix.ba
Poznata glumica Halle Berry ostavila je brojne fanove bez teksta kad je na promociji njenog novog filma "Kingsman: The Golden Circle" eksirala čašu viskija.

Oskarovka je sjedila za stolom kada joj je jedan fan postavio pitanje da li je njen novi špijunski film više britanski od "James Bonda" u kojem je Berry glumila Bondovu djevojku 2002. godine. Berry je ovo okarakterisala kao teško pitanje rekavši kako radije ne bi odgovorila.

Ranije je moderator panel diskusije Jonathan Ross dodao viski glumcima kada je Channing Tatum glumici nasuo punu čašu. Na teško pitanje obožavatelja Tatum se našalio i rekao da Berry može umjesto odgovora popiti čašu viskija. Potom su mnogi počeli navijati i nagovarati glumicu da to uradi.

"Oh, mogu ja to... Voljeli biste to vidjeti?", rekla je glumica prije nego je ustala i eksirala čašu viskija.

Moderator Ross je kroz smijeh dodao kako je Berry profesionalka koja može izdržati toliko alkohola.

"Kingsman vas podsjeća da odgovorno pijete, a ne kao Berry", dodao je Ross.

Berry je nakon promocije na kojoj su glumci govorili o nadolazećem filmu i njihovim ulogama prokomentarisala ono što je uradila.

"Nikada nemojte izazvati djevojku kao što sam ja da uradi nešto. Ja jednostavno prihatam iazove", naglasila je Berry.

Nakon filmskog hita "Kingsman: The Secret Service" iz 2015. godine, u septembru ove godine stiže nastavak uzbudljive priče "Kingsman: The Golden Circle".

Pored Berry i Tatuma, u filmu se pojavljuju i Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong, Sophie Cookson, Edward Holcroft, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Film će premijerno biti prikazan u kinima 22. septembra.