Moli se Bogu svaku noć
0

Halle Berry: Moja kćerka želi sestru

Klix.ba
Glumica Halle Berry je priznala da njena četverogodišnja kćerka Nahla želi mlađu sestru.

Berry, koja je ranije izjavila da joj je drago što je čekala da napuni 40 godina prije nego je dobila prvo dijete, je na televizijskoj emisiji The Wendy Willimas Show govorila o svojoj kćerki Nahli koja želi da ima sestru.

"Pita me to svaki dan. Svaku noć se molimo Bogu, a ona svaki put poželi mlađu sestru ili krevet na sprat. Ja joj kažem da joj mogu ispuniti samo jednu od te dvije želje, a da se za drugu mora i dalje moliti. Mislim, šta da joj kažem kad ona to jako želi i ne razumije zašto joj Bog ne ispuni tu želju", kazala je Berry.

Berry je takođe ponovila i svoje nezadovoljstvo zbog paparazza koji slikaju djecu poznatih ličnosti.

"Uvijek ću smatrati da je to jako pogrešno u svakom mogućem pogledu. Djeca bi trebala biti nedostupna. Ja sam izabrala ovu profesiju, odrasla sam osoba i mogu se nositi s tim. Mene ne morate žaliti i ja se ne žalim zbog sebe. U pitanju su djeca i opsjednutost javnosti o tome kakvu odjeću neki četverogodišnjaci nose. Postoji toliko mnogo stvari na svijetu na koje se može fokusirati osim odjeće neke djece i njihovog iskorištavanja. To je jednostavno pogrešno", dodala je Berry.