Stari prijatelji
0

Halid Bešlić podržava Alkinu predsjedničku kandidaturu

Sarajevo-x.com
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Proslavljeni bh. folk pjevač Halid Bešlić pružit će podršku svojoj prijateljici, Alki Vuici u njenoj predsjedničkoj kandidaturi.

Vuica će na svom predsjedničkom partyju otpjevati nekoliko pjesama i skupljati potpise, a poseban gost biće Halid Bešlić koji je podržava u utrci za predsjedničku fotelju.

Pjevačica je najavila da se želi kandidirati za predsjednicu Republike Hrvatske. Nakon što je dobila potporu od Zelenih, i Romi su na njenoj strani. Uz zvukove vesele muzike Alka Vuica i Romi proslavili su suradnju.

Pjevačica je svakoga dana na svom štandu i marljivo skuplja potpise kako bi se kandidirala i ušla u utrku za predsjedničku fotelju.

Večeras će Vuica prirediti predsjednički party u Saloonu, gdje će je bodriti i dobar prijatelj Halid Bešlić koji možda i zapjeva. Alka će prisutnima otpjevati nekoliko pjesama, a umjesto ulaznica biti će dovoljan potpis podrške pjevačici.

"Moj slogan je 'Spasimo Hrvatsku zajedno'. Snimit ću i budnicu, okupiti band aid na pjesmu 'Tu je moj dom' koju sam pisala Grdoviću'", rekla je Alka za Večernji List, prenosi Tportal.hr