{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hakeri: Kim Kardashian je simbol plitke američke kulture

17.5.2012. u 08:53
11
16
Hakeri: Kim Kardashian je simbol plitke američke kulture
11
Hakeri: Kim Kardashian je simbol plitke američke kulture
Kim Kardashian
Biografija američke starlete Kim Kardashian na stranici IMDB.com je hakirana, a na njen račun su upućene mnoge uvrede i poniženja.
Originalna biografija Kim Kardashian je zamijenjena, u najmanju ruku, lošim izjavama o njenoj karijeri. Kada je zamjena uočena, ubrzo je i uklonjena sa stranice.

"Kim Kardashian je simbol plitke američke kulture u prva dva desetljeća novog milenija. Dok je neki kulturni kritičari smatraju predstavnicom grupe osoba sa lažnom slavom, Kim je zajedno sa Paris Hilton nova vrsta 'mačke' čija slava dolazi nakon objavljivanja porno uradaka i mudrog iskorištavanja stečenog publiciteta. Kim i Paris kontroverzni snimci nisu donijeli sramotu nego slavu. Amerika je, poput starog Rima, odbacila moralne vrijednosti i vrline republike te sada uživa u sramoti", pisalo je u biografiji planetarno popularne starlete.

Na stranici su navedene i slavne ličnosti koje su kritikovale Kardashinaovu, uključujući Daniela Craiga i Jona Hamma. Kim je opisana kao metafora za socio-ekonomsko-kulturnu nedaću u Washingtonu i širom zemlje, gdje sve pokreću nemoralne prostitutke u krevetu za novac.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: